Home » » MAPAG BUANA

MAPAG BUANA

berita hari ini kompas

berita hari ini di tv one

berita terbaru hari ini di seluruh dunia

berita hari ini terbaru 2017

berita terkini sctv

berita terkini online

berita hari ini metro tv

berita kriminal hari ini



Sajak Sunda

MAPAG BUANA
Karya; A.Yogaswara

Peuting baganti ku beurang
Poék baganti ku caang
Tiris baganti ku hareudang
Tiis baganti ku panas


Mungguh hirup di dunya
Geus papasangan
Aya mangsana datang
Aya mangsana mulang
Mulang jeung datang pinasti kasorang

Hirup téh ngan sakedét nétra

Darma wawayangan
Raga taya pangawasa
Napsu nu matak laduhung
Badan anu katempuhan

Cag!

Puwakarta291017. 04.45



0 comments:

Post a Comment

close

Popular Posts