Home » » Pentingnya membuat jalan

Pentingnya membuat jalan

zaman Abah Anom....ieu motorteh, jeuleumanage ieu keneh can ganti...si Hejo deui si hejo deui...ayeuna zaman Abah Aos " IEU KENEH IEU KENEH "......ternyata Abah Anom dan Abah Aos " ETA KENEH ETA KENEH " sasauran Abah Anom: nyieun MASJID mah dipakena ku ' JEULEUMA ' hungkul....tapi nyieun JALAN, tong boro JEULEUMA....' ANJING oge ngaliwat make JALAN.....subhanalloh....barokah karomah Abah Aos...alfatihah....

0 comments:

Post a Comment

Popular Posts