Home » » Geura Usik

Geura Usik

Geura Usik

Ngan euyeub ku adu rényom
Teu surti, yén mangsa téh
Unggal urang usik milu usik
Malahan laju mangprung
Sanajan urang cicing
Eum, diri nu poho
Kalan-kalan riweuh
Ku pangimpian nu éndah
Kudu robah saacan owah
Kudu usik saacan balik
Ngilu midang
Lain ukur capétang
Kamana karep

MGMP SMPN9 Bekasi, 9122016

0 comments:

Post a Comment