Home » » Sajak Sunda; Kahéman raga

Sajak Sunda; Kahéman raga





Kahéman raga
Karya: A. Yogaswara


Moyan di lembur nu pasti
ngajaga
Nagri
nusa waluya
rahayu Bangsa
walagri Nagri
kaasih diri

Mata poé nyaangan buana
mapag lampah ngaraksa
jiwa nu buméla
kahéman raga ngawujud tresna
ngagalura dina dada

Indonésia Digjaya!

Cag.


0 comments:

Post a Comment