Home » » Rupa-rupaning Alesan Kabeurangan

Rupa-rupaning Alesan Kabeurangan



Rupa-rupaning Alesan Kabeurangan

Kabeurangan-1
Guru : "Udin, naha kabeurangan?"
Udin : "Bapa jeung Ema paséa"
Guru : "Naon hubunganana jeung manéh?"
Udin : "Sapatu abdi dicekel hiji séwang"

Kabeurangan-2
Guru : "Kunaon kabeurangan?"
Udin : "Hujan Pa".
Guru : "Mun hujan unggal poé?"
Udin : "Banjir Pa..!!"

Kabeurangan-3
Guru : "Naha kabeurangan?"
Udin : "Emam bubur heula Pa.."
Guru : "Naha dahar bubur bet jadi kabeurangan???"
Udin : "Pan tukang bubur dagangna rada siang."

Kabeurangan-4
Guru : "Kunaon kabeurangan ?"
Udin : "Pun Aki pupus Pa.."
Guru : "Innalilahi wa inna ilaihi rojiun, sing sabar nya... Sabaraha taun Aki teh umurna?"
Udin : "Duka atuh... pan tos pupus. Narosna kumaha?"

Kabeurangan-5
Guru : "Naha kabeurangan?"
Udin : "Naha naros ka abdi?"
Guru : "Apan manéh nu kabeurangan datangna!"
Udin : "Bapa nu lepat mah, kunaon sumpingnana miheulaan abdi...?"

Kabeurangan-6
Guru: "Ku naon kabeurangan?"
Euis: "Aya pameget ngudag"
Guru: "Naon hubunganna?"
Euis: "Manéhna lirén ngudag, ku abdi diantosan"

Kabeurangan-7
Guru : "Naha kabeurangan?"
Udin : "Mantuan bapa ngawinkeun domba, pa"
Guru : "Naha teu bisa ku bapa manéh sorangan???"
Udin : "Teu tiasa pa, kedah ku domba deui"

Mangga landong baeud............. indahnya berbagi seuri.

0 comments:

Post a Comment