Home » » Kawih Sunda: SALAM MANIS

Kawih Sunda: SALAM MANIS


Salam Manis
Karya Mang Koko
====================================================
Ieu salam manis manis salam kuring nya ieu pisan nu salawasna nyanding nyaring ngahariring
Ieu salam manis manis salam kuring nya ieu pisan nu salilana nganteng anteng kapitineung

Datangkeun kuring deukeutkeun deukeutkeun kuring raketkeun duh, dunungan datangkeun kuring deukeutkeun deukeutkeun kuring raketkeun


0 comments:

Post a Comment

Popular Posts