Home » » Batrawali: Darso

Batrawali: Darso


Lirik Batrawali - Darso

Hariwang nu geulis midangdam
Ka irut jajaka gandang
Getah ngeuclak kerbalangah
Mupus raray kasucian




**
Poek kunikmatna cinta
Mareungan cahya keur hibar
Pamikirna bakal rek satuhu
Jajaka nu dipicinta

Reff
Kutan nu jadi panutan
Ningalkeun taya laratan
Batrawali nya pait nya peuheur
Meulit ka batin nu geulis

Palangsiang nu dikandung
Teu dosa beut di tandasa

Back**

0 comments:

Post a Comment

Popular Posts