Home » » Amazing Lagu Papatong - Bah Dadeng

Amazing Lagu Papatong - Bah Dadeng



Lirik Lagu Papatong - Bah Dadeng

Beurang maju ka lohor
Papatong nu koneng euntreup na regang
Ngageter jangjangna keur ngagupayan
Pancen keur wasiatan

**
Sore mengok ka ashar
Papatong nu koneng hiber teu luhur
Ngalayang ngawahan arek pamitan
Omat tong ka jongjonan



Reff
Papatong nu koneng teu tembong deui
Leungit indit teu pamit
Papatong nu koneng teu tembong deui
Tilem bewara baturna

Prak reureuh tina ka riweuh
Prak pasrah kanu kawasa
Prak reureuh tina ka riweuh
Prak pasrah kanu Kawasa

Back to **

0 comments:

Post a Comment