Home » » Tumarima Karya: A.Yogaswara

Tumarima Karya: A.Yogaswara



Tumarima
Karya: A.Yogaswara

Diri kinkin dipipinding peuting
Purnama nyaangan raga
Hate nu teu kaplire
Dipepende rehe

Kutan nu jadi panutan
Taya hibar
Taya beja
Ilang tanpa laratan

Dipikir siang jeung wengi
Hirup teh teu walakaya
Panutan duka dimana

Dulur jauh
Baraya anggang
Cuang-cieung ngan sorangan
Sedih kinkin sumanding na diri

Kuring lain purbasari
Titisan sari pohaci
Kuring teu diasuh ku bidadari
Putri Prabu Siliwangi
Kuring lain kembang dada Guruminda
Sosoca leuweung larangan


Titip diri sangsang badan
Iwal ti ka Gusti Nu Mahasuci




www.dangiangpadjadjaran.com

0 comments:

Post a Comment

Popular Posts