Home » » Lampah By: kang yoga

Lampah By: kang yoga





Lampah
By: kang yoga

Inggis ku bisi
Rempan ku basa
Mamang jeung hariwang
Jauh ka dulur
Anggang ka baraya

Nguliring kakalayangan
Harepan tacan ka dongkang
Ngudag-ngudag kahayang

Jauh dijugjug
Anggang diteang
Sawangan dina kamelang
Harepan dina longkewang

Hirup teh kudu jeung huripna

Cag!

www.dangaingpadjadjaran.com

0 comments:

Post a Comment