Home » » Dongeng Sunda: "Ucing"

Dongeng Sunda: "Ucing"



UCING

iteung : " kang piceun ucing teh, geuleuh....
kabayan : " kamari ku akang geus di piceun, tapi balik deui..balik deui..!!! 
iteung : " sing jauh atuh kang miceunna..!!
Isukna kabayan ngarungan ucing tuluy indit ka leuweung, 5 jam lilana, ti leuweung kabayan nelpon ka iteung...
kabayan : " Nyi ucing teh aya ka imah deui teu ??"
iteung : " aya kang, kunaon kitu..?? "
kabayan : "pangnanyakeun, tadi balikna jalan kamana kituh, ieu akang nyasab di leuweung..?!?! 😭"
iteung : "Haaahh..."

       T A M A T

0 comments:

Post a Comment