Home » , » Kahayang ukur kahayang,tp kahayang lain nu urang

Kahayang ukur kahayang,tp kahayang lain nu urang

Kahayang ukur kahayang,tp kahayang lain nu urang


Kahayang ukur kahayang,tp kahayang lain nu urang,kacida loba gogodana niat alusmah,padahal naon nu dibela,nudibela ukur gogoda dunya,lain goreng niat keur dunya,tpi dunyamah aya akhirna,rumasa loba dosa,rumasa loba kasalahan,mun aya ridho,takdir jg pang gerona pasrah nyanggakeun sadaya- daya,
Mudah2n kagugu hyng tpung jg guru,guru anu agung ,anu di agungkeun kunu maha agung,mugia alloh tiasa nepangkeun abdi srg abah,rumasa loba dosa,tpi abahmah tara loba nyawad tara muka kasalahan muridna,sok sanajan loba dosa tpi kuringteh hyng di aku murid ku anjeuna,
Geuro abdi bah,
Abdi ge hyng numpak kareta jg abah,sok sanajan abdi cicing dipangtukangna abdi ridho,nhn abah sadaya daya.
Nhn abah aos qs.
Alfaatihah

0 comments:

Post a Comment