Home » » HIRUP KUDU KAWAS LANCAH

HIRUP KUDU KAWAS LANCAH

HIRUP KUDU KAWAS LANCAH


"Eta rekening jatman, dinatep teh jadi 62jt"
Saur Abah Aos.

"Keun Antep", kudu kawas lancah, nalika aya sato kajaring dina sayangna, lancahmah tara buru buru, dinatep wae... tos lila jam jam na, kakara di gulung, tos di gulung teh teu terus di dahar, diantep heula mang poe poe."

KUNAON ? BISI LAIN NU URANG, BISI MILIK BATUR KADAHAR KU URANG.
Abah Anom ngadongeng ka Abah Aos

0 comments:

Post a Comment