Home » » Sabda Abah Aos Qs.

Sabda Abah Aos Qs.

Sabda Abah Aos Qs.


Murid: Abah usaha abdi nuju mundur.
Abah : Lamun mobil teu bisa mundur eta mobil ruksak. Ulah dibeuli.

Murid : Abah abdi nuju bingung !!
Abah : Ti ayeuna tinggalkeun bingung simpen handapeun karpet ulah nyebut deui bingung. Sholat awal waktu . Dzikir cing seueur.

Murid : Abah sampean abdi baraal!!
Abah : kieu nyariosna " alhamdulillah Abah .. Sampean abdi masih baraal"

Lamun aya nu nyeri, dzikir jahar cing seueur, dzikir khofina tina qolbi sambungkeun kanu nyerina. Sina karasa dzikir khofi dinu nyerina.

Murid : Abah abdi damel saena dimana ?
Abah : pilih nu ageung gajihna..

Murid : Abah pun bojo baeud wae.. Ngalawan wae..
Abah : Cing gede eupanna cing liat talina cing leuleus jeujeurna.

(Itu sebagian yg saya ingat dari Pepatah Abah Aos Qs.)
Bersambung...

0 comments:

Post a Comment