Home » » Kapungkur mah solat

Kapungkur mah solat

Kapungkur mah solat

Duhur satengah tilu
Asar satengah genep
Magrig saberesana padamelan rata"telat
Isya minangkana rada awal waktu soalna nyambung srg solat magrib
Subuh rada mending soalana kedah kapasaar tanginas, eta kapungkur!!
Ayena tisaprak gaduh ieu, pamasiha guru agung, sadayna robih, hatur nuhun abaaah

0 comments:

Post a Comment