Home » , , , , » Humor Abah Aos Qs.

Humor Abah Aos Qs.

Humor Abah Aos Qs.
Murid : Ari Abah tiasa ngahirupkeun nu maot ?
Abah : anu bisa ngahirupkeun nu paeh mah ngan hiji " awewe" ..
Murid : kalau abah bisa menghidukan yg mati
Abah : yg bisa menghidupkan yg mati cuma satu "perempuan"
Hikam Abah Aos Qs.
Murid : Abah abdi aya nu ngahina !?
Abah : ari tangkal cau gedena ku naon ?! Anggap we tai domba.
Murid : Abah saya ada yg menghina
Abah : kalau pohon pisang besarnya pakai apa ?! Anggap aja tai domba
Murid : Abah aya nu kasurupan !?
Abah : Tinggalkeun nu kasurupan mah.. Ke ge cageur sorangan
Murid : Abah adabyg kesurupan !?
Abah : tinggalkan yg kesurupan mah nanti jg sembuh sendiri
Murid : Abah abdi kedul
Abah : Sae.... Tos sadar.
Lamun nu gelo ngaku cageur berarti can cageur.
Murid : Abah saya pemalas
Abah : bagus...dah sadar
Kalau ada orabg gila ngaku sembuh,berati blum sembuh
Murid : Abah abdi hoyong beunghar.
Abah : Lamun hayang beunghar solat duha, tapi solat duhana ulah hayang beunghar.
Niat abdi sholat sunat hoyong beunghar. Tiap rokaatna tos fatihah qulhu 11 x .
beres solat teras sujud, bari tobat. Syukur. Ngadu'a.
Teras dzikir 2016 + 1437 kali...
Murid : Abah saya pingin kaya
Abah : kalau pingin kaya,solat duha,tp sholat duha jangan pngin kaya
Niat saya sholatsunat pingin kaya
Tiap rakaat stlah fatihah,qulhu 11x
Beres solat dzikir 2016 + 1437x
Murid : Abah.. Abdi bade uih...
Abah : uih mah kadieu ka Abah..
Kalembur mah nyaba.
Murid : Abah...saya mau pulang
ABah : pulng mah ke sini ke Abah
Ke kampung mah merantau
Murid : nyungkeun pidu'ana Abah.. Abdi bade ...........
Abah : berkah berkah berkah
Lancar lancar lancar....
Murid : mohon doanya Abah...saya mau.....
Abah : berkah berkah berkah
Lancar lancar lancar...
Murid : Abah abdi ngimpen pendak sareng Abah...
Abah : ngimpi mah bongan sare...
Murid : Abah saya mimpi ketemu sama Abah...
Abah : mimpi mah salah sendiri tidur...
Murid : abah abdi bade ngalih bumi saena iraha ?
Abah : dinten wedalna istri, jam sabaraha we.. Jam na mah.
Istri heula nu lebet na bari nyandak padaringan tuturkeun ku caroge, teras barang2 sareng nu sanesna.
Teras solat sunat tahiyyatal bait dua rokaat. Suratna bebas...
"Eta elmu ti Abah Anom"
Murid : Abah saya mau pindah rumah,bagusnya kapan ?
Abah : hari kelahiran istr,jam brapa saja...jam nya mah
Istri dulu yg masuk sambil bawa tempat beras,di ikutin sama suami,trus barang barang yg launmya
Trus sholat tahiyyatal bait 2 rakaat.suratnya bebas...
"Itu ilmu dari Abah Anom"
Nuhuuuun Abah..

0 comments:

Post a Comment

Popular Posts