Home » » Tata cara makan dan minum

Tata cara makan dan minum

Sabda guru kuring.
"Ari dahar boh nginum teh kudu di beakeun"
Mun dahar alusna mah neupi ka di letakan piring teh. Neupi ka leucir. Nginum sagelas kudu beak. Da barokahna teh na sesana.
Ti rasulna ge kitu dugi ka Abah Anom.
Sagala rupa teh intina kudu neupi ka beres.

0 comments:

Post a Comment

Popular Posts